Over ons

Sportcafé in Amsterdam

In het sportcafé van Riviera Food & Drinks in Amsterdam beleef je alle belangrijke sportevenementen en wedstrijden vanuit een sportieve en gezellige sfeer. Neem een kijkje in onze agenda voor de actuele sportuitzendingen.

Sportwedstrijden op grote TV schermen

Sport verbroederd. Zeker als je alle belangrijke wedstrijden en evenementen kunt bekijken binnen een ongedwongen ambiance. Binnen ons sportcafé hebben we de beschikking over diverse grote schermen met een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. Vanaf nu hoef je dus geen enkele belangrijke wedstrijd meer te missen.

Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of het gaat om Champions League voetbalwedstrijden, de Tour de France of de Giro ‘d Italia. Ben je een Formule 1 fan? Ook deze wedstrijden worden live uitgezonden in ons sportcafé in Amsterdam. Terwijl je geniet van de sportieve sfeer, zorgt onze bediening ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Alle AJAX wedstrijden live uitgezonden

Natuurlijk besteden we binnen ons sportcafé in Amsterdam extra aandacht aan de wedstrijden die Ajax speelt. Elke wedstrijd wordt dan ook live door ons uitgezonden. Zo hoef je geen sportief moment van onze jongens te missen. Iedereen is welkom om deze live voetbalwedstrijden te komen bekijken in ons sportcafé. Zoek een comfortabele plaats aan de bar of voeg je bij de andere Ajax supporters in ons café.

In onze agenda zie je precies welke evenementen en sportwedstrijden er worden uitgezonden in ons sportcafé in Amsterdam. We zenden niet alleen alle Ajax voetbalwedstrijden uit op grote beeldschermen, maar ook andere vooraanstaande sportieve evenementen. Houd onze agenda in de gaten zodat je geen wedstrijd hoeft te missen.