Over ons

Maandelijkse bingo

Heb je zin om een gokje te wagen? Schrijf je dan nu in voor de maandelijkse bingo in ons sfeervolle sport & eetcafé in Amsterdam. Natuurlijk mét de mooiste prijzen én Amsterdamse gezelligheid!

Maandelijks gezellig bingo

Bij Riviera Food & Drinks ben je naast het bekijken van live sportwedstrijden, een borrel of een hapje ook welkom voor een gezellige maandelijkse bingo in Amsterdam. Eens in de maand toveren we ons sport & eetcafé om in een grote én sfeervolle bingo zaal waarin iedereen welkom is.  Als je meedoet aan onze maandelijks terugkerende bingo, dan maak je natuurlijk kans op de leukste prijzen.

Dit evenement is geschikt voor zowel jong als oud. Daarbij staat het natuurlijk altijd garant voor een vermakelijke avond uit. Tijdens onze maandelijkse bingo staat onze vriendelijke bediening voor je klaar om je te voorzien van een drankje of een lekker hapje.

Café Riviera

Meedoen? Schrijf je nu in voor onze eerstvolgende bingo

Wil je ook eens een gokje wagen of ben je toe aan een gezellige avond uit? Schrijf je dan nu in voor onze eerstvolgende bingo-avond in Amsterdam. De maandelijkse bingo binnen ons sport & eetcafé is altijd drukbezocht. Omdat we een beperkt aantal plaatsen beschikbaar hebben, is het raadzaam om je zo snel mogelijk in te schrijven.

Zo weet je zeker dat je kunt meedingen voor de fantastische prijzen van onze maandelijkse bingo in Amsterdam. Dit leuke evenement is toegankelijk voor iedereen. Schrijf je daarom nu in voor de eerstvolgende bingo van Riviera Food & Drinks in Amsterdam. Inschrijven kan via dit aanmeldformulier.