Over ons

De beste Spare-Ribs van Amsterdam

Ben je benieuwd naar de beste spareribs van Amsterdam? Reserveer dan nu jouw tafel binnen ons sport & eetcafé. De spareribs van Riviera Food & Drinks zijn niet voor niets dé smaaksensatie van Amsterdam.

Met zorg bereid

Onze spareribs kenmerken zich niet alleen door de hoge kwaliteit vlees. Ook worden ons ribs bereid met passie, liefde én zorg. We besteden dan ook veel aandacht aan het kruiden, marineren en bereiden van onze spareribs. Natuurlijk beginnen we met het selecteren van de beste en meest verse specerijen.

De juiste balans en bereidingswijze zorgt ervoor dat onze spareribs tot de beste van Amsterdam behoren. Onze spareribs worden op authentieke wijze bereid. Daardoor blijft het vlees sappig en mals.

Riviera Amsterdam

Spareribs eten in het mooiste eetcafé van Amsterdam

Wil je zelf ook de beste spareribs van Amsterdam komen proeven? Voel je dan welkom in het sport & eetcafé van Riviera. Terwijl onze spareribs je een perfecte smaaksensatie bezorgen, zorgt de gezellige en huiselijke sfeer in ons eetcafé voor een échte beleving. Natuurlijk ben je na jouw diner ook uitgenodigd aan onze bar voor een lekker drankje, een smakelijk dessert of een kop koffie. We zijn dan ook niet voor niets het mooiste eetcafé in de omgeving, mét de beste spareribs van Amsterdam!